Gant Home

Jag vet inte om det beror på att huvudkontoret är lokaliserat ett stenkast från Hotel J, men det dominerande varumärket på stället är definitivt Gant. Något som garanterat bidrar till trevnaden på hotellet. Gants underbara Home kollektion med textilier och porslin finns både i klassiska färger och rutor [vitt, blått & rött och mönstret Tattersall] men nu även i nyare tappning [limegrönt Läs Mer »

Gant Home

Jag vet inte om det beror på att huvudkontoret är lokaliserat ett stenkast från Hotel J, men det dominerande varumärket på stället är definitivt Gant. Något som garanterat bidrar till trevnaden på hotellet.

Gants underbara Home kollektion med textilier och porslin finns både i klassiska färger och rutor [vitt, blått & rött och mönstret Tattersall] men nu även i nyare tappning [limegrönt & cerise och mönstret Hibiscus]. Amerikansk och svensk östkust när den är som bäst!

Gant
Foto: gant.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • littlemissfixit_sjalvvattnare02 Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • svesnkt_tenn_gifts_01--1883249968-rszww1500-83 Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • village_4favourites 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • asalindstrom_collage_cup Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min ”fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »