Morgon stund…

har guld i mund! Vad vore en morgon utan mitt älskade Kränku-te? En bortslösad morgon 😉 Hade självklart med mig en laddning ner, men ni kan inte ana vilket "raggningsverktyg" svenskt lös-te är!! Alla nya vänner förblir trogna [i takt med att innehållet sjunker… haha]. Som en underbar överaskning kom dock räddningen när min älskade LĂ€s Mer »

Morgon stund…

har guld i mund! Vad vore en morgon utan mitt älskade Kränku-te?
En bortslösad morgon 😉

Hade självklart med mig en laddning ner, men ni kan inte ana vilket "raggningsverktyg" svenskt lös-te är!! Alla nya vänner förblir trogna [i takt med att innehållet sjunker… haha]. Som en underbar överaskning kom dock räddningen när min älskade lillasyster skickade påfyllning häromdagen. 

Morgonguldet är från Gotlands mesta teförsäljare Kränku, Sveriges skönaste tebutik, men finns numer även hos många återförsäljare på fastlandet. Kolla in om även du kan avnjuta en fantastisk kopp munkte!!

Och ja, jag vet, jag har MYCKET mjölk i mitt te…

Morgon stund...
Foto: Little Miss Fix It och kraenku.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm pĂ„ SkogsvĂ€gen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura nĂ€r det hĂ€r huset fastnade pĂ„ nĂ€thinnan imorse. Ännu en hundraĂ„ring, vitmĂ„lad, med en fantastisk trĂ€dgĂ„rd och med vinklar och vrĂ„r. Fast nĂ€stan dubbelt sĂ„ stor som vĂ„rt casa dĂ„rĂ„. Ja jösses, tĂ€nk om man bara kunde samla pĂ„ vackra hus. Och tĂ€nk om man LĂ€s Mer »

 • img_5454.jpg HundraĂ„ringen

  Kanske har jag nĂ€mnt det förr men det Ă€r sĂ„ himla hĂ€ftigt att jag bara mĂ„ste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra dĂ„ jag kom över en gammal bild pĂ„ vĂ„rt hus HundraĂ„ringen hĂ€romdagen. 2007 lĂ€mnade vi ö-livet pĂ„ Gotland för en permanent tillvaro i vĂ„r nya hemstad Kalmar. Eller nygamla fĂ„r LĂ€s Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fĂ„tt mejl och sms med frĂ„gor om det hĂ€nt nĂ„got med tanke pĂ„ bloggtystnaden. Nej, det har inte hĂ€nt ”nĂ„got” det har bara varit hysteriskt mycket pĂ„ alla fronter och jag har fĂ„tt mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade vĂ€skorna och Ă€r nu pĂ„ vĂ€g till Gotland, helgpeppen LĂ€s Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  MĂ„nga (lĂ€s: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfĂ€rdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igĂ„ng en renovering. Eftersom jag tycker det Ă€r viktigare med rĂ€tt saker sĂ„ kanske vi börjar i fel Ă€nde ibland. Som i helgen nĂ€r Jesper hittade ett GjutjĂ€rnsbadkar pĂ„ Blocket. Eller pĂ„ Blocket förresten, snarare 35 LĂ€s Mer »