Morgon stund…

har guld i mund! Vad vore en morgon utan mitt älskade Kränku-te? En bortslösad morgon 😉 Hade självklart med mig en laddning ner, men ni kan inte ana vilket "raggningsverktyg" svenskt lös-te är!! Alla nya vänner förblir trogna [i takt med att innehållet sjunker… haha]. Som en underbar överaskning kom dock räddningen när min älskade Läs Mer »

Morgon stund…

har guld i mund! Vad vore en morgon utan mitt älskade Kränku-te?
En bortslösad morgon 😉

Hade självklart med mig en laddning ner, men ni kan inte ana vilket "raggningsverktyg" svenskt lös-te är!! Alla nya vänner förblir trogna [i takt med att innehållet sjunker… haha]. Som en underbar överaskning kom dock räddningen när min älskade lillasyster skickade påfyllning häromdagen. 

Morgonguldet är från Gotlands mesta teförsäljare Kränku, Sveriges skönaste tebutik, men finns numer även hos många återförsäljare på fastlandet. Kolla in om även du kan avnjuta en fantastisk kopp munkte!!

Och ja, jag vet, jag har MYCKET mjölk i mitt te…

Morgon stund...
Foto: Little Miss Fix It och kraenku.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »