Födelsedagsfirande 30 ggr om!

Så var dagen äntligen här… Kärleken fyller yngre medelålder [Scchhh, säg inte det så han hör.. ;-)]! Så här såg frukostbordet ut imorse. Sång och isfackla stod på repertoaren! Den fiffiga idén med presentpapper som en färgglad löpare ovanpå linneduken fick jag från världens bästa Husmus. Foto: LMFI

Födelsedagsfirande 30 ggr om!

Så var dagen äntligen här… Kärleken fyller yngre medelålder [Scchhh, säg inte det så han hör.. ;-)]!

Så här såg frukostbordet ut imorse. Sång och isfackla stod på repertoaren!

Den fiffiga idén med presentpapper som en färgglad löpare ovanpå linneduken fick jag från världens bästa Husmus.

Födelsedagsmorgon
Foto: LMFI


Inga kommentarer på "Födelsedagsfirande 30 ggr om!"

 1. Johanna skriver:

  Presentpapper som löpare är ju ett jätte bra tips, det ska jag komma ihåg. =) Husmusen kan!

 2. cleo skriver:

  Själv är jag i mittenmedelåldern. Tror jag. 42 platsar väl där? 🙂 Grattis till Din kärlek, och livet är underbart även efter 30, jag lovar! 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »

 • littlemissfixit_newin_karlskronalampfabrik02 Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • fyrvagenoland07 Fyrvägen 71, Löttorp

  Från ett häftigt boende till ett annat för med en kollega vars man jobbar som mäklare och en annan som kite-surfar mycket på norra Öland och jag själv som älskar speciella byggnader så seglade såklart Högby fyrmästarbostad upp som samtalsämne på fikat häromdagen. Det är dödsboet efter konstnären Stephan Lundh som är till salu. Drömmigt Läs Mer »