Falsk presentation av mig själv

                                              "Mitt namn är Filippa Ivarsson och jag bor i Oskarshamn. Jag är 52 år gammal och jobbar som grävmaskinist och brandman. Mina intressen är ormar, diska och betala räkningar.Jag har två barn, vitt hår och svarta ögon.Jag älskar att lyssna på dödsmetall och favoritartisten är KT Tunstall." Gör så här: Presentationsbilden är den senast Läs Mer »

Falsk presentation av mig själv

                                              image256

"Mitt namn är Filippa Ivarsson och jag bor i Oskarshamn. Jag är 52 år gammal och jobbar som grävmaskinist och brandman. Mina intressen är ormar, diska och betala räkningar.
Jag har två barn, vitt hår och svarta ögon.
Jag älskar att lyssna på dödsmetall och favoritartisten är KT Tunstall."

Gör så här:
Presentationsbilden är den senast tagna bilden från din mobilkamera [kan bli pinsamt.. oh yes!] Som ditt förnamn sätter du ditt mellannamn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av din mamma. Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen är sånt du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om. Du har lika många barn som percingar (örhängen räknas).
Din hårfärg är samma som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna. Musiksmaken/genren är sådant du inte kan tåla medans favoritartisten/bandet är den vars låt du senast lyssnade på.

Gör den du med vetja… jag hittade den hos Junitjej.


Känner att jag måste lämna en explikation till min bild… 🙂 En träningskompis missade ett boxpass för ett par veckor sen… jag skickade ett MMS för att uppmuntra henne till att komma på träningen i fortsättningen.. ;-).. Nä nu låter det ju ännu värre! *skratt*


Inga kommentarer på "Falsk presentation av mig själv"

 1. Junitjej skriver:

  Kul att du länkade till mig!

 2. Alvinrita skriver:

  I LOVE THIS PAGE. IT LOOKS REALLY NICE. KEEP IT UP


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »