Going private!

Idag gjorde jag slag i saken och tog klivet ur garderoben och blev privat. Tack vare uppmuntran från UnderbaraClara, en fantastisk tjej by the way, så har jag efter nästan två års doldisbloggande bestämt mig för att det nog blir en mer intressant blogg om man har koll på vem som sitter bakom tangentbordet. Här Läs Mer »

Going private!

Idag gjorde jag slag i saken och tog klivet ur garderoben och blev privat. Tack vare uppmuntran från UnderbaraClara, en fantastisk tjej by the way, så har jag efter nästan två års doldisbloggande bestämt mig för att det nog blir en mer intressant blogg om man har koll på vem som sitter bakom tangentbordet.

Här har ni mig, vänner och obekanta:

Sara Hansson

29 år [30 -om 54 dagar…]
Sambo med världens bästa Jesper
Född och uppvuxen i Sörmland, Katrineholm
Numera bosatt i Kalmar där jag jobbar som inredare på IKEA
Gillar vackra bilder, därmed inte sagt fotografering, men kameran är alltid med.

Välkommen till Little Miss Fix It’s, euhmm jag menar min, Sara’s, blogg!

image327
Foto: Sara AKA LittleMissFixIt


Inga kommentarer på "Going private!"

 1. Johanna.B skriver:

  Ja det är alltid kul att läsa om vem personen är som egentligen skriver. Men det är alltid svårt att berätta om sig själv. Ska själv ta tag i det så småningom!

 2. Hanna-Sofia skriver:

  Hej Sara! Jag är inte lika modig som dig…än.

 3. :.sara skriver:

  Johanna.B och Hanna-Sofia:
  Ibland tar det många månader för en viol att blomma 😉 Jag längtar tills ni ”kommer ut”!

 4. underbaraclara skriver:

  Wohaaa…härligt 😀


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »