Lyx eller Budget – bokhylla

En bokhylla för tjocka respektive tunna plånböcker: Lyx för 4.895:-, eller budget för 249:- Vilken väljer du? [ursäkta den dåliga bildkvalitéten] Libri – Swedese                                                                             Rexbo – IKEA

Lyx eller Budget – bokhylla

En bokhylla för tjocka respektive tunna plånböcker: Lyx för 4.895:-, eller budget för 249:-
Vilken väljer du?

[ursäkta den dåliga bildkvalitéten]

image329
Libri – Swedese                                                                             Rexbo – IKEA


Inga kommentarer på "Lyx eller Budget – bokhylla"

 1. Hanna-Sofia skriver:

  Grejen med just den här hyllan från Swedese är väl att hyllplanen är lodrätta. Kan inte se att IKEAS har det. Men jag måste ändå säga att nästan 5000:- tycker jag inte den är värd.

 2. Johanna.B skriver:

  IKEA kan då kopiera allt. Såg denna på just IKEA förra veckan. Noterade att hyllplanen låg i alla möjliga lutningar. Men vi tackar IKEA för de enormt låga priserna.

 3. :.sara skriver:

  Johanna.B: Jo det är sant att IKEA har en förmåga att kopiera designklassiker och annat men i detta fall så lanserades faktiskt Rexbo FÖRE Libri… 🙂

 4. Nikolaimolly skriver:

  really enjoyed the site even learnt a few things on the way, keep up the good work.

 5. Anders skriver:

  någon som vet om det finns någon piratkopia på string-hyllan?

 6. norlander skriver:

  Kan bara säga en sak om IKEAs kopierade bokhyllor, slagbord mm. De som handlar på IKEA borde vara 100% för ohämmad fildelning oxå !

 7. Nisse skriver:

  "Postat av: Hanna-Sofia

  Grejen med just den här hyllan från Swedese är väl att hyllplanen är lodrätta. Kan inte se att IKEAS har det. Men jag måste ändå säga att nästan 5000:- tycker jag inte den är värd."

  Vad menar du med att hyllplanen är lodräta? Jag tror inte du vet vad ordet lodrät/lodrätt betyder. Alla hyllplan i en bokhylla, eller annan sorts hylla är vågräta! Och om du sa fel och menade vågrät hylla så låter det ändå konstigt om IKEA´s hylla skulle ha lutande hyllplan??


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »