Citterio 98 från Iittala

Som en liten inflyttningspresent från Jespers föräldrar fick vi ett set om 6 st espressoskedar ur Citterio 98-serien från Iittala. Jag som inte dricker kaffe, what so ever, kommer kanske inte få njuta av dem lika mycket som mina gäster, men i juletider kommer de även vara perfekta till glöggen! Förutom att de är klassiskt Läs Mer »

Citterio 98 från Iittala

Som en liten inflyttningspresent från Jespers föräldrar fick vi ett set om 6 st espressoskedar ur Citterio 98-serien från Iittala. Jag som inte dricker kaffe, what so ever, kommer kanske inte få njuta av dem lika mycket som mina gäster, men i juletider kommer de även vara perfekta till glöggen! Förutom att de är klassiskt snygga och tidlösa i matt, borstad, rostfri stål så är de små små små och söta söta söta.

image332
Foto: :.sara


Inga kommentarer på "Citterio 98 från Iittala"

 1. Lina skriver:

  Great site keep up the good work


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »