Nytt IKEA-varuhus i Japan

Den 14 april öppnades IKEA i Kobe, Japan. Och som en jippo i lanseringen kan man t o m den 6 maj uppleva ett showroom på räls! Man har inrett vagnarna i allt ifrån KATRIN till FIALENA. Så himla rolig idé!   Bilder: pinktentacle.com

Nytt IKEA-varuhus i Japan

Den 14 april öppnades IKEA i Kobe, Japan. Och som en jippo i lanseringen kan man t o m den 6 maj uppleva ett showroom på räls! Man har inrett vagnarna i allt ifrån KATRIN till FIALENA.

Så himla rolig idé!

 image363

image364

image365

image366

image367
Bilder: pinktentacle.com


Inga kommentarer på "Nytt IKEA-varuhus i Japan"

 1. Johanna.B skriver:

  Shit! Riktigt coolt, roligt och smart! Skulle inte ha något emot om det gjordes här i Stockholms tunnelbana för att liva upp lite granna.

 2. Hanna-Sofia skriver:

  Så härligt det ser ut. det skulle man vilja se på spårvagnar och bussar här hemma!

 3. :.sara skriver:

  Ja visst skulle man bli glad av att åka kollektivt om man fick så härlig inredning!

 4. marge skriver:

  Detta gillar vi 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • littlemissfixit_sjalvvattnare02 Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • svesnkt_tenn_gifts_01--1883249968-rszww1500-83 Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • village_4favourites 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • asalindstrom_collage_cup Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min ”fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »