Äntligen helg!

Åhh det är inte ofta jag längtar efter jobbfria dagar, men just nu är det så. Det ska bli så härligt med ledigt och förhoppningsvis håller det fina vädret i sig. Idag öppnade Kalmar Blomsterdesign, en fantastisk butik full med snittblommor och fina kreationer. Kalla och vallmo fick följa med hem till oss och äntligen Läs Mer »

Äntligen helg!

Åhh det är inte ofta jag längtar efter jobbfria dagar, men just nu är det så. Det ska bli så härligt med ledigt och förhoppningsvis håller det fina vädret i sig.

Idag öppnade Kalmar Blomsterdesign, en fantastisk butik full med snittblommor och fina kreationer. Kalla och vallmo fick följa med hem till oss och äntligen fick vasen från bästa bästisen komma till sin rätt!

Jesper har fått en ny jobbmobil och fotoresultatet med den blev över förväntat.

Jag önskar er en härlig helg!!

image373

image374
Foto: :.sara


Inga kommentarer på "Äntligen helg!"

 1. Emilia skriver:

  Åh så fina blommorna blev i vasen! De kom verkligen till sin rätt! 🙂

 2. Hanna-Sofia skriver:

  Läckra kallor och vasen var inte dum den heller.

 3. Raymondadina skriver:

  Cool site. Very beautifull , good dizzying . Im glad for you.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • littlemissfixit_newin_karlskronalampfabrik02 Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • img_4617-1.jpg Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för ”Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • littlemissfixit_happyfriday_pallobukett02 Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »