Sugen på sushi

Efter en fulltecknad dag var tanken att vi skulle laga Bouillabaisse och avnjuta en flaska kallt vitt som jag blivit rekommenderad. Dessvärre tog hungern över och vi gjorde det lätt för oss och köpte hem sushi istället, något jag definitivt inte ångrar. Me like sushi! Alot. Maten var fantastisk och vinet riktigt gott. Foto: :.sara Läs Mer »

Sugen på sushi

Efter en fulltecknad dag var tanken att vi skulle laga Bouillabaisse och avnjuta en flaska kallt vitt som jag blivit rekommenderad. Dessvärre tog hungern över och vi gjorde det lätt för oss och köpte hem sushi istället, något jag definitivt inte ångrar. Me like sushi! Alot.

Maten var fantastisk och vinet riktigt gott.

image383
image381 image382
Foto: :.sara

Nu blir det tv-soffan!


Inga kommentarer på "Sugen på sushi"

 1. Hanna-Sofia skriver:

  Första gången jag åt sushi för 10 år sedan tyckte jag det var fruktansvärt. Andra gången var i Mexiko nu i Januari och det var inte alls så dumt.

 2. Pederfiona skriver:

  interesting site! cool design! To the author respect and honour! 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »