Inga fotografer online?

Meh.. trodde det skulle generera ett antal kommentarer här. Jag ber ju er om hjälp :-). Har du den minsta erfarenhet av foto eller har en moster som bara använder Nikon.. skriv det! "Jag har en Canon" "Mitt extra batterigrepp är jag såå nöjd med.." Nåt litet bara så jag vet vart vinden blåser… "Skriv Läs Mer »

Inga fotografer online?

Meh.. trodde det skulle generera ett antal kommentarer här. Jag ber ju er om hjälp :-). Har du den minsta erfarenhet av foto eller har en moster som bara använder Nikon.. skriv det!

"Jag har en Canon" "Mitt extra batterigrepp är jag såå nöjd med.." Nåt litet bara så jag vet vart vinden blåser…

"Skriv en rad gör nå’n glad en kommentar betyder så mycket!!"

[känner ni igen Postens,något av mig modifierade, slogan för sådär 10-15 år sen.. ]


Inga kommentarer på "Inga fotografer online?"

 1. Emilia skriver:

  Åh jag har en samsung 🙂 Men det vet du redan! Alltså ingen nikon eller canon.. men den e bra ändå!! Kramis!

 2. Hanna-Sofia skriver:

  Ytterligare ett tips. Där kan du också se vad folk tycker om objektiv med mera.

  http://www.fotosidan.se/reviews/index.htm

 3. :.sara skriver:

  Hanna-Sofia: Tack för tipsen!! Hoppas du hade en härlig valborg!

 4. Alanidunn skriver:

  I am really impressed!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »