Retro från Lagerhaus

Just nu finns det många fina retromönster på Lagerhaus. Allt i från förvaringsburkar och servetter till skålar och grillvantar.En av dessa skålar är vår favorit till lördagsgodiset och eftersom den är så fin står mer eller mindre konstant på köksbordet.         Foto: :.sara, Little Miss Fix It

Retro från Lagerhaus

Just nu finns det många fina retromönsterLagerhaus. Allt i från förvaringsburkar och servetter till skålar och grillvantar.
En av dessa skålar är vår favorit till lördagsgodiset och eftersom den är så fin står mer eller mindre konstant på köksbordet.

       
Foto: :.sara, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Retro från Lagerhaus"

 1. Linda P skriver:

  Vad läckert det blev med halsbandet så där! Är du nöjd med din kamera annars?

 2. Anonym skriver:

  Linda P: Åhh tack! Jag kämpar lite varje dag. Ja det är en ren fröjd att få så fantastiskt klara och tydliga bilder, däremot är det nu önskvärt att utöka fotofamiljen med ett fast macroobjektiv eftersom jag inte kan komma så nära som jag önskar med min 18-135 mm-glugg.

 3. Hanna-Sofia skriver:

  Nikons 18-135 är ju precis vad jag har också. 🙂

  Skålen var jättesöt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »