Julstädning

                   Idag vaknade jag med en lust att R-E-N-S-A ut. Det händer praktiskt taget aldrig (måste varit beslutet med byrån som öppnade upp för fler avsked…) så bäst att fånga tillfället i flykten! Översta byrålådan är redan halvtom, allt som sett bättre dagar åker ut och jag kan verkligen rekommendera er att  göra det samma. Läs Mer »

Julstädning

                  

Idag vaknade jag med en lust att R-E-N-S-A ut. Det händer praktiskt taget aldrig (måste varit beslutet med byrån som öppnade upp för fler avsked…) så bäst att fånga tillfället i flykten!

Översta byrålådan är redan halvtom, allt som sett bättre dagar åker ut och jag kan verkligen rekommendera er att  göra det samma.
För erkänn; Hur många av de där 307 paren underkläderna är skinande vita eller koligaste svarta? Hur många t-shirts ligger längst ner i lådan och har så gjort sedan åtminstone juni förra året?
Oanvända reaplagg (som nästan köptes med vetskapen att de aldrig skulle användas men det var ju så billigt) och strumpor med halvdan resår – baj baj!

Allt som är fräscht åker till Kupan, då känns det även bra i välgörenhetsmagen…

Uppdatering 15.20: Nu är varenda klädtrasa synad, provad och Jesper har svarat flera hundra ggr (känns det som) på om det är en "keeper" eller "tosser". Två blå IKEA-påsar är smällfyllda och ska till systerdotter och Kupan. Klädkammaren är snygg och prydlig och helt plötsligt har vi 30 tomma galgar… Härliga julfrid.


Inga kommentarer på "Julstädning"

 1. Anna-Karin skriver:

  Här hemma är det "en in TVÅ ut" om man ska tro på Christer 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »