Vårformex 2009

Den 15-18 januari är det dags igen för Nordens största fackmässa inom inredning, design och presentartiklar – Formex på Stockholmsmässan i Älvsjö. På mässan samlas agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och inköpare från nordiska inrednings- och presentbranschen och i år är det sagotema som gäller. Så här står det i pressmeddelandet; "För att komma in Läs Mer »

Vårformex 2009

Den 15-18 januari är det dags igen för Nordens största fackmässa inom inredning, design och presentartiklar – Formex på Stockholmsmässan i Älvsjö. På mässan samlas agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och inköpare från nordiska inrednings- och presentbranschen och i år är det sagotema som gäller. Så här står det i pressmeddelandet;

"För att komma in i utställningens sagolika värld måste besökarna kliva in i det stora klädskåpet, som i sagan "Narnia". Och längst inne i mörkret, öppnar sig vägen mot utställningens egen saga. Här startar "Yellow Brick Road" som leder över böljande ängar med stora porslinsblommor och söta kaniner. Längs vägen, som hämtad från landet Oz, kan besökarna stanna upp och dricka te i slottsträdgården bland formklippta buskar. Eller leta efter den vassa ärtan som ligger mellan prinsessans alla madrasser. Det går också bra att klättra upp för bönstjälken som växer högt ovanför molnen. Utställningen bjuder på känslan av att vara en pjäs i ett gigantiskt schackspel i en surrealistisk, alldeles svartvit värld."

Det låter häftigt tycker jag. Ska du dit?


Inga kommentarer på "Vårformex 2009"

 1. carro skriver:

  Åh…hade gärna gått på mässan, men jag har ju varken inbjudan eller ett regbevis. Är det kört då?

 2. Jag VILL gå på FORMEX 2009 men problemet är som ovan. Hmmm jag får helt enkelt gnugga geniknölarna för att komma på ett sätt ATT komma in :-). Tips tas tacksamt emot!

 3. Alina skriver:

  Godmorgon! 🙂

 4. malin skriver:

  Jag ska dit!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »