Vårnyheter hos Bosign

Det som jag fastnade mest för i Bosigns monter på Formex var dessa skoförvaringslådor. Halva landets kvinnliga befolkning måste ju rimligtvis lida av samma problelm som jag – var gör man av alla skor? Perfekt med en transparent låda för att genast identifiera innehållet utan att behöva öppna lådan samtidigt som de stilrena illustrationerna gör Läs Mer »

Vårnyheter hos Bosign

Det som jag fastnade mest för i Bosigns monter på Formex var dessa skoförvaringslådor. Halva landets kvinnliga befolkning måste ju rimligtvis lida av samma problelm som jag – var gör man av alla skor? Perfekt med en transparent låda för att genast identifiera innehållet utan att behöva öppna lådan samtidigt som de stilrena illustrationerna gör att en annars ganska trist box såpass snygg att man inte behöver gömma undan den i ett skåp. Jag skulle kunna tänka mig att de till och med ser fina ut staplade på hög i hallen. 195:-/4st kostar den mindre för damskor och 240:-/4st för den större herrdito. För förvaring av stövlar kostar 2 st 195:-. Spana även in det fiffiga stövelstödet. Nyhet för våren är bl. a lådorna för stövletter, tröjor och slisar/scarves och de börjar säljas i mitten av april.

Foto: Pressbilder från Bosign


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »