Många paket små…

Har man flera paket till samma person kan det vara fint att göra ett stort av dem tillsammans. Här kom det sig så att storlekarna var ganska bra avvägda och bildar en fin pyramid. Med enhetligt papper och ett vackert band runt alltsammans blir det extra tjusigt!Vem den lyckliga är? "..det är ingen vanlig dag Läs Mer »

Många paket små…

Har man flera paket till samma person kan det vara fint att göra ett stort av dem tillsammans. Här kom det sig så att storlekarna var ganska bra avvägda och bildar en fin pyramid. Med enhetligt papper och ett vackert band runt alltsammans blir det extra tjusigt!
Vem den lyckliga är? "..det är ingen vanlig dag för det är Jespers födelsedag, hurra hurra hurra!"


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Många paket små…"

 1. Mor skriver:

  Mmmm… Vilka vackra paket..!

  Vet inte om han fick mitt mms.. och så finns han på bloggen…

  Puss å gonatt!

 2. Anna-Karin skriver:

  Åh så fint Sara! Ett sådant multipaket hade man ju inte blivit ledsen över 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • image Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • image Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • littlemissfixit_DIY_imsorryforwhatisaid01 DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »