Gult är snyggt!

Att gult är den hetaste färgen just nu har man ju hört både en och två gånger. Efter vårformex solskenskavalkad dyker färgen upp både här och var tycker jag, eller så är det väl så att har man blivit uppmärksammad på något så ser man det överallt sen. Känner du för att piffa upp hemmet Läs Mer »

Gult är snyggt!

Att gult är den hetaste färgen just nu har man ju hört både en och två gånger. Efter vårformex solskenskavalkad dyker färgen upp både här och var tycker jag, eller så är det väl så att har man blivit uppmärksammad på något så ser man det överallt sen. Känner du för att piffa upp hemmet med en färgglad detalj kan du bege dig till IKEA och shoppa loss, där finns det ganska många gula produkter!Från vänster till höger:
TROLLSTA sidobord 499:-, DISKA diskborste 5:-/2st, IKEA 365+ LUNTA taklampa 399:-, NISSE
klappstol 99:-, KATRIN metervara 39:-/m, KNODD tunna m lock 16l 129:-, SAXÅN duschdraperi 39:-, LINGO låda m lock 19:-/2st, TROLLSTA sideboard 2995:-, HERMAN stol 135:-, EVERT pall 39:-, FANTASTISK servett 15:-/50st, TRIPP burk m lock 29:- set om 3.

Foto: eget kollage med bilder från ikea.se


Inga kommentarer på "Gult är snyggt!"

 1. Anna-Karin skriver:

  Vilket jättefint kollage Sara!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »