Senaste nytt – här hemma

Duschdraperier är inte den lättaste produkten att hitta både snygga och funktionella. Antingen är de plastiga och blir aldrig bra igen efter en maskintvätt, eller så  är de mer som tyg och möglar efter en tid. På Formex sprang jag på gulliga Fia och Josefin från Ilma of Sweden och de säljer fantastiska duschdraperier. Företaget Läs Mer »

Senaste nytt – här hemma

Duschdraperier är inte den lättaste produkten att hitta både snygga och funktionella. Antingen är de plastiga och blir aldrig bra igen efter en maskintvätt, eller så  är de mer som tyg och möglar efter en tid. På Formex sprang jag på gulliga Fia och Josefin från Ilma of Sweden och de säljer fantastiska duschdraperier. Företaget importerar sina draperier från Indien av välkända kontakter som de besöker ett par gånger om året. Onekligen kan man få en rejäl färgklick i badrummet eftersom det är signifikativt för indiska textilier, men även mer diskreta varianter finns. Framsidan är dekorativt sytt i tyg och baksidan är vattenavvisande. Här hemma fegar vi lite med ett fräscht vitt som jag fick av tjejerna. I love it!


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Senaste nytt – här hemma"

 1. pernilla skriver:

  Oh, vilket drömbadrum ni har! Stort, ljust och ett helt underbart badkar. Vilken lycka att ha allt det där naturliga ljuset i badrummet…vi har inte ett enda fönster i vårt. =(

 2. :.sara skriver:

  Ja vi kommer verkligen sakna vårat badrum den dagen vi flyttar, det är så härligt! Badkaret köpte vi för många år sen men har inte haft plats för det i de senaste tre hemmen utan förvarat det på vinden så lyckan blev desto större när vi flyttade in i den här lägenheten. Gissa om duschkabinen åkte ut fort… 🙂

 3. Anna skriver:

  Vart kommer badkaret från?

  Och du som vet… kommer PS kollektionen vara på Kungens kurva på Söndag?

  Tack!

 4. Sara skriver:

  Anna: Badkaret är ett s k frontlöst badkar från Gustavsberg och finns hos de flesta VVS eller badbutiker tror jag (kolla in Gustavsbergs hemsida så kan du läsa mer)

  Ang PS på Kurvan är det ju sagt att sortimentet ska finnas på varuhuset från 1 feb. men jag kan inte svära på att lanseringen sker på söndag. Har du långt att åka? Jag kan ju höra mig för om du vill…

  Trevlig helg!

 5. anna skriver:

  tack sara! jag ringer kundservice. 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • littlemissfixit_newin_karlskronalampfabrik02 Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • img_4617-1.jpg Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för ”Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • littlemissfixit_happyfriday_pallobukett02 Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »