Äntligen fredag!

Efter en tung vecka med lite förkylningskänningar i kroppen och låg motivationsnivå är helgen med tid att ladda batterierna nu äntligen här. Igår gick jag och lade mig redan 20.30 och jag tror det var medicinen för idag har jag varit mycket piggare och lika engagerad som vanligt. Idag ska jag gå bredvid på mitt Läs Mer »

Äntligen fredag!

Efter en tung vecka med lite förkylningskänningar i kroppen och låg motivationsnivå är helgen med tid att ladda batterierna nu äntligen här. Igår gick jag och lade mig redan 20.30 och jag tror det var medicinen för idag har jag varit mycket piggare och lika engagerad som vanligt. Idag ska jag gå bredvid på mitt första värdpass på Friskis, det ser jag verkligen fram emot! Friskis & Svettis och IKEA är inte så långt ifrån varann faktiskt, "gympa för de många människorna" skulle ju kunna vara F&S ledord.

Ikväll har vi hyrt en vedeldad bastu och ska tillbringa några timmar av aftonen med vinterbad i Kalmarsund. Goda vänner, levande ljus och snacks tillsammans med en spa-inspirerad peelinghuskur av flingsalt och honung kommer få oss härligt fredagsavslappnade och rosiga om kinderna!

Vad ska ni göra ikväll kära bloggläsare? Jag hoppas vi ses i bloggosfären i helgen, jag ska ju visa resultatet av lamprenoveringen!


Foto: gettyimages


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »