Fina filmer om IKEA PS

På IKEAs hemsida kan man nu titta på jättefina små filmer om många av produkterna i den senaste PS kollektionen. Med blandteknik av animering och filmatisering får jag en känsla av saga och härliga Sven Nordqvist. Under knappen "Genvägar" kan du själv välja vilken produkt du vill se mer av. Formgivarna berättar på underbar svengelska Läs Mer »

Fina filmer om IKEA PS

IKEAs hemsida kan man nu titta på jättefina små filmer om många av produkterna i den senaste PS kollektionen. Med blandteknik av animering och filmatisering får jag en känsla av saga och härliga Sven Nordqvist. Under knappen "Genvägar" kan du själv välja vilken produkt du vill se mer av. Formgivarna berättar på underbar svengelska om tankarna bakom sina produkter och det ger mervärde tycker jag.


Foto: skärmdump ikea.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »