H&M Homes nätbutik öppnade idag

Du har väl inte missat att H&M slog upp portarna till sin nätförsäljning av den nya homekollektionen idag? Jag tycker om hemsidan som är ren och har fina inspirationsbilder, även om den känns en aningen omständig. Det är drygt ett hundratal produkter, mest textilier, uppdelat efter både funktion i hemmet och stilgrupp. Jag har redan Läs Mer »

H&M Homes nätbutik öppnade idag


Du har väl inte missat att H&M slog upp portarna till sin nätförsäljning av den nya homekollektionen idag? Jag tycker om hemsidan som är ren och har fina inspirationsbilder, även om den känns en aningen omständig. Det är drygt ett hundratal produkter, mest textilier, uppdelat efter både funktion i hemmet och stilgrupp.
Jag har redan hittat favoriter som jag troligtvis kommer att klicka hem; en glad badrumsmatta, jättefina påslakan (det fanns flera favoriter där!), en snygg pläd och superbilliga, enkla och snygga duschdraperiringar. Priset är lågt, helt i linje med H&M’s övriga sortiment och det är ju toppen! Den enda nackdelen är att jag gärna vill känna på saker innan jag tar ett köpbeslut, men det är väl en vanesak eftersom jag inte brukar nätshoppa heminredningsprodukter som jag aldrig har hållit i eller sett i butik.

Foto: eget kollage av bilder från hm.com


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »