Inspirationslöst

Om ni undrar varför det har varit så tyst på bloggen på sistone så är det för att jag har hamnat i en formsvacka, med dålig inspiration. Eller dålig inspiration, egentligen inte men det är som om jag inte kan formulera ett enda klokt inlägg av alla intryck och tankar jag får. Förmodligen hör det Läs Mer »

Inspirationslöst

Om ni undrar varför det har varit så tyst på bloggen på sistone så är det för att jag har hamnat i en formsvacka, med dålig inspiration. Eller dålig inspiration, egentligen inte men det är som om jag inte kan formulera ett enda klokt inlägg av alla intryck och tankar jag får. Förmodligen hör det ihop med att kroppen fortfarande är hängig av infektionen, som i dagsläget visar sig i form av hosta & snuva, och att jag inte har kunnat träna på tre veckor. Jag vill att det ska bli mindre is på vägarna så att löparskorna kan åka på utan att jag ska känna fara för eget liv. Brutna ben är det sista jag vill ha inför den stundande skidresan om ett par veckor.
Jag har surfat runt lite på favoritbloggarna och fastnade för ett inlägg hos Isa. Härliga, duktiga inspirerande Isa (som sagt det är inte inspirationen det är fel på, bara förvaltningen) hade hittat coola espressokopar hos brittiska webbshoppen Graham & Green. Tyvärr tror jag inte ens coolhetfsaktorn skulle förmå mig att köpa dem eftersom jag inte dricker någon form av kaffe, och här hemma bjuds eventuella kaffedrickande gäster på latte (i större glas). Däremot kan ju dessa muggar vara något, håll med om att man blir gald av alla färger!


Foto: Graham & Green


Inga kommentarer på "Inspirationslöst"

 1. Anna-Karin skriver:

  Jag såg att dom fanns i stora burkar också på en bild, men det verkar inte som dom sålde dessa.

 2. Isa skriver:

  Jag lovar, inspirationsflödet kommer till dig snart.. Din blogg är rejält inspirerande!!!

 3. Anna skriver:

  Hej där, nu hittade jag din blogg! Jag gick också och skaffade mig en blogg förut, ungefär i samma veva du visade mig din faktiskt. Men höll den lite hemlig ett tag 🙂

 4. Anna skriver:

  Jag hoppas att inspirationen kommer tillbaka för du ligger på top 5 av mina favorit bloggar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »