PLAYSOME – mitt inspirationskollage hos Marbodal

Ikväll ägnade jag en stund åt att göra ett inspirationskollage på Marbodals hemsida, något som tydligen flera inredningsbloggare ägnat sig åt den senste tiden. Man kan visst vinna ett kök för 30 000!  Jag gick helt på känsla och lät kollaget PLAYSOME växa fram, uj vad det blev omflyttningar av bilder kan jag säga och Läs Mer »

PLAYSOME – mitt inspirationskollage hos Marbodal

Ikväll ägnade jag en stund åt att göra ett inspirationskollage på Marbodals hemsida, något som tydligen flera inredningsbloggare ägnat sig åt den senste tiden. Man kan visst vinna ett kök för 30 000!  Jag gick helt på känsla och lät kollaget PLAYSOME växa fram, uj vad det blev omflyttningar av bilder kan jag säga och jag vet inte om jag lyckades precis men det känns ändå som ett Little Miss Fix It-place to be med favvofärger, fina former och med glimten i ögat. Efteråt surfade jag runt bland de andra kollagen och upptäckte att Mija Kinning (inredaren från Bygglov ni vet) gjort några inspirationsvarianter. Me like Mija. Och om du like me så gå in och rösta innan den 16 januari vettja!


Mitt inspirationskollage PLAYSOME från Marbodals idéstudio


Inga kommentarer på "PLAYSOME – mitt inspirationskollage hos Marbodal"

 1. Så det blev ett inspirationscollage i alla fall. 😉 Härligt att ha dig tillbaka på bloggen igen. Ska du till Formex? Möbelmässan? Kram!

 2. In many peoples minds, eyeglasses are mainly used to rectify vision errors, for they are used in this way since their first appearance several centuries ago. However, such situation is gradually changed when it comes to recent centuries, a period of time when great achievements are made in eyeglasses industry and people begin pay more attention to fashion. Therefore, eyeglasses must be designed in trendy ways, so as to satisfy wearers demands on fashion. And many fashionable eyeglasses come into being as a result. Or there are still many eye glasses that are seldom used as vision rectifying articles, but accessories, including stylish non prescription eyeglasses, funny eyeglasses, etc. Of which, funny glasses can, to a greater extent, reflect wearers demands on fashion.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »

 • littlemissfixit_newin_karlskronalampfabrik02 Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • fyrvagenoland07 Fyrvägen 71, Löttorp

  Från ett häftigt boende till ett annat för med en kollega vars man jobbar som mäklare och en annan som kite-surfar mycket på norra Öland och jag själv som älskar speciella byggnader så seglade såklart Högby fyrmästarbostad upp som samtalsämne på fikat häromdagen. Det är dödsboet efter konstnären Stephan Lundh som är till salu. Drömmigt Läs Mer »