Formex våren 2010

Missar du liksom jag årets vår-Formex? Håll utkik på landets inredningsbloggar för jag vet att många kommer vara där och rapportera från denna design- och inredningsmässa som slår upp sina portar imorgon. Jag önskar att jag, precis som i augusti, kunde sitta där och frenetiskt fota pressfrukosten men så blir det inte denna gång eftersom Läs Mer »

Formex våren 2010

Missar du liksom jag årets vår-Formex? Håll utkik på landets inredningsbloggar för jag vet att många kommer vara där och rapportera från denna design- och inredningsmässa som slår upp sina portar imorgon. Jag önskar att jag, precis som i augusti, kunde sitta där och frenetiskt fota pressfrukosten men så blir det inte denna gång eftersom jag inte kan vara ledig från jobbet. Jag tror däremot inte att vi som stannar hemma behöver misströsta för det råder snart formexfeber på de svenska inredningsbloggarna. Om ni liksom jag är nyfiken på mässan vet jag att dessa bloggare kommer att finnas där och rapportera:

Simplicity
[ROOM] by Sofie
Hemmariket
Trendenser
Inspirera Mera
Source of inspiration
Perlan Living

Jag kommer att uppdatera listan så fort jag stöter på något inlägg från mässan så tipsa mig gärna! Och ni som är där – Have fun and keep us posted!


Foto: eget kollage med pressbild från FormexInga kommentarer på "Formex våren 2010"

 1. Jag har heller ingen möjlighet att åka dit men visst är det tur att så många bloggerskor uppdaterar oss:)

  Ha det så bra! Kram Josefine

 2. Malin skriver:

  Jag ahr en massa inlägg frn formex:) Kram kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »