…nej det är ingen vanlig dag…

…för det är Jespers födelsedag Hurra! Hurra! Hurra! Som traditionen bjuder så serveras det tekaka med skinka och varm choklad med hårdvispad grädde på födelsedagsmorgonen (för Jespers del, på min födelsedag råder andra seder) och även fast klockan bara var 5.45 kändes det lite härligt att stå och födelsedagspyssla i köket denna morgon. I paketet Läs Mer »

…nej det är ingen vanlig dag…

…för det är Jespers födelsedag Hurra! Hurra! Hurra! Som traditionen bjuder så serveras det tekaka med skinka och varm choklad med hårdvispad grädde på födelsedagsmorgonen (för Jespers del, på min födelsedag råder andra seder) och även fast klockan bara var 5.45 kändes det lite härligt att stå och födelsedagspyssla i köket denna morgon. I paketet gömde det sig en litografi av Lisa Rinnevuo och maken och tillika födelsedagsbarnet som endast nämnt sin Lisa-faiblesse någon gång i förbifarten blev jätteöverraskad och glad! Minst lika glad är jag som råkar bo under samma tak och kommer kunna ta del av hemmets nya artisteri! Delad glädje är dubbel glädje som det så fint heter.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "…nej det är ingen vanlig dag…"

 1. Linruz skriver:

  Stort grattis till födelsedagsbarnet.
  Kram Lina

 2. Maria skriver:

  Snygg litografi. Jag har själv en tavla av Lisa som jag gillar mycket! Sak kika in hennes hemsida!

 3. Mor Lisen skriver:

  Ååååh, vad gott o mysigt det ser ut!!!
  Vilken födelsedags-frulle! Och läcker tavla… som passar erat hem perfekt…:)
  Du e för mys-pysslig, my love…..
  Vad blev det till supén, måntroooo….:)

  Puss mor!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »