Dags att sätta saxen i Projekt fotpall

Nu gäller det, i väntan på våra långväga födelsedagsfirare så fick jag plötsligt lite tid över och fram åkte Designers Guild-tyget och saxen för nu är det på tiden att ta tag i det nya överdraget till fotpallen i vardagsrummet. Jag tänkte inviga min nya sick-sack-sax som jag köpte i höstas, om jag nu törs Läs Mer »

Dags att sätta saxen i Projekt fotpall

Nu gäller det, i väntan på våra långväga födelsedagsfirare så fick jag plötsligt lite tid över och fram åkte Designers Guild-tyget och saxen för nu är det på tiden att ta tag i det nya överdraget till fotpallen i vardagsrummet. Jag tänkte inviga min nya sick-sack-sax som jag köpte i höstas, om jag nu törs sätta den i tyget vill säga! Undrar om jag verkligen har mätt rätt…

Trevlig helg allihop!


© Sara Zetterström 2010


Inga kommentarer på "Dags att sätta saxen i Projekt fotpall"

 1. Lotten skriver:

  Mm tyget ser helt underbart ut! Fotpallen kommer att bli såå snygg i det! Lycka till…

 2. NOOK Elin skriver:

  Verkligen fint tyg! Vad är en sån sick-sack-saxs bra till?

 3. Åhhh…bara klipp….Förstår vändan för tyget är magiskt fint…

 4. Förstår våndan skall det såklart vara….

 5. J skriver:

  Hittade din blogg för 5 sek. sedan och tycker redan om den. Good work!

 6. Inspirera Mera skriver:

  Det låter som ett spännande projekt, det ska bli kul att se slutresultatet! Kram Sandra


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • image Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • image Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • littlemissfixit_DIY_imsorryforwhatisaid01 DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »