En del av inredningen…

Det har varit riktigt glest mellan inläggen på sistone och det kommer sig av att jag fått en släng av halsont och feber-baciller och varit sängliggandes sen i tisdags. Jag börjar känna mig som en del av inredningen. Underbara, fina Jesper kom hem med Ben & Jerry-favoriten igår (som lite tröst för att jag inte Läs Mer »

En del av inredningen…

Det har varit riktigt glest mellan inläggen på sistone och det kommer sig av att jag fått en släng av halsont och feber-baciller och varit sängliggandes sen i tisdags. Jag börjar känna mig som en del av inredningen. Underbara, fina Jesper kom hem med Ben & Jerry-favoriten igår (som lite tröst för att jag inte kunde gå ut och äta med kollegorna som planerat). Halsen börjar faktiskt kännas bättre, peppar-peppar… I vanlig ordning hamnar jag i gästsängen när jag är sjuk – det är liksom lite mysigare att ligga  i arbetsrummet, lite mer att tittta på. Idag orkar jag t o m att pluppa på datorn, tacka vet jag laptops.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "En del av inredningen…"

 1. Annatotti skriver:

  Krya på dig! Blev riktigt sugen på Ben & Jerrys men kanske lite taskigt att ta med sig till killen som ligger hemma i kräksjukan…

 2. Josefine skriver:

  Ush inget kul att vara sjuk! Hoppas du kryar på dig snart (låter dock väldigt gott med Ben & Jerry).

  Kram Josefine


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »