Zelected by Houze – heminredning via homeparty

Tack för de uppmuntrande hälsningarna! Idag har jag varit feberfri så hoppet om en rolig helg tillsammans med svärföräldrarna lever än. De skulle kommit redan förra helgen och födelsedagsfirat men då var bacillerna och härjade i sörmlandstrakten så inbjudan flyttades fram till denna helgen istället. Appropå inbjudan, det närmaste jag kommit ett homeparty i inredningsväg Läs Mer »

Zelected by Houze – heminredning via homeparty

Tack för de uppmuntrande hälsningarna! Idag har jag varit feberfri så hoppet om en rolig helg tillsammans med svärföräldrarna lever än. De skulle kommit redan förra helgen och födelsedagsfirat men då var bacillerna och härjade i sörmlandstrakten så inbjudan flyttades fram till denna helgen istället.

Appropå inbjudan, det närmaste jag kommit ett homeparty i inredningsväg är väl Tupperware, men se nu finns det riktiga inredningspartaj, jag fick nämligen precis en invit till ett. Det är en kompis som bjudit in ett gäng inredningsintresserade tjejer och en konsulent från Zelected by Houze. Jag är mycket nyfiken på konceptet och på hemsidan kan man läsa att konsulenten ska:

 • att skapa en hög ”mysfaktor” hemma hos värd/värdinna med vår kollektion
 • presentera säsongens kollektion
 • fungera som ett bollplank för inredningsidéer
 • ge värd/värdinna och deras gäster en liten trendrapport
 • inbjuda till inspirerande shopping

Jag måste säga att jag hyser lite blandade känslor inför det här konceptet men som sagt, jag är nyfiken och tänker ge det en chans, bilderna ser i alla fall inspirerande ut. Jag lovar att återkomma med en liten rapport efter vårt homeparty i mars. Någon annan som varit på något liknande?


Foto: sammansatta bilder från zbh.se


Inga kommentarer på "Zelected by Houze – heminredning via homeparty"

 1. Linda skriver:

  Man måste testa allt minst en gång!
  Välkommen 🙂

 2. Linda: så sant som det är sagt! Tack tack 🙂

 3. Maria X skriver:

  Visserligen håller jag med om att man bör testa allt en gång men detta avråder jag från. Ingen höjdare!!

 4. Tina skriver:

  Tycker inte jag heller. Grejorna kommer mestadels från Kina och ja, då är det inte så svårt att lista ut vem som har gjort dem. Det är kanppast vuxna med en vettig lön…

 5. Åse skriver:

  Jamen tjena, har ni inga kläder på kroppen? Vad har barnen på sig? Allt som handlas (nästan) tillverkas i Kina, Indien eller något annat asiatiskt land. Hur vet ni hur tillverkningen funkar? Läst i tidningen kanske! Ja, förmodligen är ni som många andra, tror på allt ni läser och hör. Har ni hört talas om kritisk granskning?!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »