Smart förvaring för ”kläder på gång”

Det är säkert många med mig som fått lite huvudbry beträffande omhändertagandet av ”kläder på gång”. Ni vet de kläder man tar rena, använder några timmar och sen inte vet hur man ska hantera dem eftersom det inte känns helt fräscht att lägga tillbaka dem bland det rena i garderoben men definitivt inte heller att Läs Mer »

Smart förvaring för ”kläder på gång”

Det är säkert många med mig som fått lite huvudbry beträffande omhändertagandet av ”kläder på gång”. Ni vet de kläder man tar rena, använder några timmar och sen inte vet hur man ska hantera dem eftersom det inte känns helt fräscht att lägga tillbaka dem bland det rena i garderoben men definitivt inte heller att slänga dem i smutstvätten. Många av mina (nyfikna) gäster har tyckt att våran lösning på problemet är riktigt smart.

Har du turen att äga en vacker klädställning kan den, med kläderna på S-krokar eller galgar, fungera som en del av möblemanget. Just en sådan ställning hittade jag på en gammal vind för tio år sedan och vi använde den flitigt ända tills vi flyttade in i vårt nuvarande hem där den helt enkelt inte får plats mellan alla vinklar och vrår och därför förpassats till förrådet. Istället skruvade jag upp en platsbyggd variant med stång och väggbeslag i rostfritt stål från en lokal byggmarknad och om man hellre vill fästa stången från taket finns det även sådana beslag. Krokarna är IKEAs GRUNDTAL. Eftersom denna lösning är funktionell snarare än estetisk döljer vi den effektivt bakom ett draperi, så ni förstår ju att man måste vara en nyfiken gäst för att upptäcka den! 😉


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • omslag Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • min stil omslag Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Namnlöst-1 Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • budget5 Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »