Nästa hemmaprojekt – schhh!

I våras snubblade jag för första gången över underbara vtwonen, ett holländskt inredningsmagasin. Sedan dess har det funnits på nästan varje ny projektplats, ICOM inget undantag, jag kommit. Fyllt till bredden av ruff, industriell och alldeles underbar typ av inredning (och obegripligt språk). I varje nummer är det fler DIY-objekt/projekt och här är en karamell Läs Mer »

Nästa hemmaprojekt – schhh!

I våras snubblade jag för första gången över underbara vtwonen, ett holländskt inredningsmagasin. Sedan dess har det funnits på nästan varje ny projektplats, ICOM inget undantag, jag kommit. Fyllt till bredden av ruff, industriell och alldeles underbar typ av inredning (och obegripligt språk). I varje nummer är det fler DIY-objekt/projekt och här är en karamell som jag sugit på hela sommaren/hösten i väntan på att en lucka i kalendern ska uppenbara sig. Lådskåpet, eller byrån heter det väl, är gjord av MDF-skivor, träreglar och förvaringslådorna MACKIS. Den sistnämnda är utgående ut IKEA-sortimentet så blir du fixarsmittad av detta inlägg är det bäst att slå till snarast. Själv har jag sedan länge gömt alla lådorna i mitt hemliga förråd (dit Jesper inte har nyckel) men har ännu inte bestämt mig för om det ska bli skivor, skor eller något annat som ska förvaras, det finns ju utrymme för egna tolkningar av konstruktionen. Hemlighetsmakeriet kommer sig av att jag dyrt och heligt fick lova min något desorienterade make att ligga lågt med inredningsprojekten ett tag fram över efter den senaste rockaden. Så säg inget, hi-hi.


Foto: vtwonen


Inga kommentarer på "Nästa hemmaprojekt – schhh!"

 1. Ylva skriver:

  Vilken kul idé! Jag älskar Mackis och har flera varianter hemma, några omgjorda med färg och papper. Synd att de ska försvinna, man kanske kan köpa dem på utförsäljning nu då? 🙂

 2. Men tjena… det där var bland det finaste jag sett på länge. Släppte lös en massa idéer när jag såg denna bild. Tror bestämt jag måste besöka IKEA… snart!!! Stooor kram till dig!

 3. Emelie skriver:

  Men vaaa, ska den försvinna? Jag älskar ju den ju! Jag måste nog också till Ikea snart och bunkra upp 😉 Detta var skitfint! Kram

 4. @ Ylva: Ja, har du tur kanske det blir utförsäljning! Håll utkik i ditt närmsta varuhus 🙂

  @ Hedvig: Vilken skräll att vi gillar samma 😉

  @ Emelie: Köp, köp 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »