Ge lampan ett nyp

Via Tiger på DIY-or-DIE såg jag lampan (tyvärr hittar jag den inte via länken till 101woonideeen.nl) som inspirerat mig både på jobbet och privat. Gällande det senare så fick jag en röd lampsladd, i julklappsspelet i fjol, som var för kort för att passa i arbetsrummet där jag ville ha den men för lång att Läs Mer »

Ge lampan ett nyp

Via Tiger på DIY-or-DIE såg jag lampan (tyvärr hittar jag den inte via länken till 101woonideeen.nl) som inspirerat mig både på jobbet och privat. Gällande det senare så fick jag en röd lampsladd, i julklappsspelet i fjol, som var för kort för att passa i arbetsrummet där jag ville ha den men för lång att hänga över köksbordet som var alternativ två. Tricket blev att nypa upp sladden med en gammaldags klädnypa i trä som jag målade svart så nu lyser den upp vårat kök både bildligt och bokstavligen. Less is more.


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Ge lampan ett nyp"

 1. Precis samma sak har jag gjort med lampsladdarna jag fick av dig! 🙂 Nu hänger dom så fint "uppnypta" på varsin sida om sängen.

 2. Frida H skriver:

  De där klädnyporna tillsammans med lampsladdarna är snyggt. Såg också Hildurs klädnype-knep 🙂 Nu har ni startat en trend!

 3. Anne skriver:

  Supersnyggt ju! Så smart och enkelt. 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »