IKEA the book

Imorgon lanseras IKEA the book. Det verkar vara en färgstark skildring av formgivarna, produkterna och mycket av det som bidragit till det IKEA vi ser idag, allt utifrån författaren Staffan Bengtssons (bl. a chefredaktör på designtidskriften FORM) perspektiv. Boken finns i tre färger och på både svenska och engelska och kan beställas direkt från Arvinius Läs Mer »

IKEA the book

Imorgon lanseras IKEA the book. Det verkar vara en färgstark skildring av formgivarna, produkterna och mycket av det som bidragit till det IKEA vi ser idag, allt utifrån författaren Staffan Bengtssons (bl. a chefredaktör på designtidskriften FORM) perspektiv. Boken finns i tre färger och på både svenska och engelska och kan beställas direkt från Arvinius förlag eller på Adlibris. Jag är supernyfiken på boken och särskilt då att läsa om formgivarna – det är ju på den himlen jag själv hoppas att lysa en dag. 😉


Foto: pressbilder Arvinius


Inga kommentarer på "IKEA the book"

 1. Lotten skriver:

  Åhh den blir jag nyfiken på! Måste kolla in den nästa gång jag är på IKEA…

 2. Ylva skriver:

  ser väldigt spännande ut det där. en smula dyrt (om man inte får chansen att smygkika i den innan så man vet vad man får.) det är ju alltid ngt av en chansning att beställa på adlibris.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • littlemissfixit_marie_kondo_tidying_books Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • littlemissfixit_barnbocker_pudlar_pommes Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • lmfi_prettypleasebook02 Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • prettyplease_bok Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »