Shoppingtips – The Home Company

Första advent betyder sedan barnsben julskyltning för mig, en tur på stan och kanske några julklappsköp. För några veckor sedan var jag i Karlskrona på en shoppingtur för första gången och en given butik att besöka var The Home Company som jag beställt Designers Guild-tyg ifrån tidigare. Butiken är som en godisbutik för inredningsälskare med Läs Mer »

Shoppingtips – The Home Company

Första advent betyder sedan barnsben julskyltning för mig, en tur på stan och kanske några julklappsköp. För några veckor sedan var jag i Karlskrona på en shoppingtur för första gången och en given butik att besöka var The Home Company som jag beställt Designers Guild-tyg ifrån tidigare. Butiken är som en godisbutik för inredningsälskare med ett brett sortiment av namnkunniga designers med allt ifrån små bra-att-ha-saker till basutbud som soffor och lampor. Jag hade så kul tillsammans med Lia, butikschefen, att jag nästan glömde tiden för den kvällens kalasbjudning och innan jag var tvungen att kasta mig i bilen så hann jag beställa en uppsättning the Dots från Muuto. Via ett trevligt mejl häromdagen fick jag veta att de borde dimpa ner i brevlådan vilken dag som helst – hurra! Jag gillar verkligen butiker som förstår vikten av att ta hand om sina kunder och kanske ge det där lilla extra, som ett muntert leveransbesked eller ett intresserat samtal om inredning och jag hoppas att våra vägar korsas igen. Om du ska på julskyltning i blekingetrakten så missa inte denna snygga inredningsaffär, och ska du inte dit så har de en finfin webbshop med ett urval av produkter här. Gillar dessutom deras slogan ”Design is not a philosophy, it´s for life”. Amen.


Foto: Sara Zetterström

Gobitar från Jieldé, DESIGN HOUSE STOCKHOLM, Oddbirds, Flos, Muuto, Ferm Living, Rice och Hay för att bara nämna några av leverantörerna. De säljer även fina kuddar i eget namn, en söt prylfavorit är Once a day – burken med lyrisk medicin för årets alla dagar och på sista bilden står Lia och visar en nyhet vars ”pappa” jag redan lyckats glömma.


Inga kommentarer på "Shoppingtips – The Home Company"

 1. Ylva skriver:

  åh den där affären verkligen ett schysst ställe. Är i Karlskrona ibland och Jag hittade bland annat tryck från Blafre där, långt innan de blev så tillgängliga som de är nu.

 2. andreas skriver:

  shit vad med prylar, du gillar verkligen sånt förstår jag.

 3. Hugolotte skriver:

  Very interesting site. I have bookmarked you.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • littlemissfixit_sjalvvattnare02 Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • svesnkt_tenn_gifts_01--1883249968-rszww1500-83 Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • village_4favourites 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • asalindstrom_collage_cup Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min ”fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »