Berlock – spännade klädhängare från Disco Volante

För ett par månader sedan utlovade jag en lansering av ny spännade design här på bloggen. Min vän och tillika formgivare Charlotte Ryberg, bakom designbyrån Disco Volante, visade i höstas upp sin nya klädhängare Berlock. De första bebisbilderna (mina) som var på villovägar har kommit till rätta och nu finns även ännu härligare produktfoton att Läs Mer »

Berlock – spännade klädhängare från Disco Volante

För ett par månader sedan utlovade jag en lansering av ny spännade design här på bloggen. Min vän och tillika formgivare Charlotte Ryberg, bakom designbyrån Disco Volante, visade i höstas upp sin nya klädhängare Berlock. De första bebisbilderna (mina) som var på villovägar har kommit till rätta och nu finns även ännu härligare produktfoton att tillgå via Disco Volante.
Charlotte och jag har alltid haft bra diskussioner när det gäller design och agerar många gånger bollplank åt varann, vilket är fantastiskt när man helt ärligt verkligen vill varandras bästa och dessutom har olika infallsvinklar att angripa ämnet. Och även om jag inte skulle känna henne personligen så är jag övertygad om att jag skulle gilla hennes grejer, hon har en säregen förmåga att använda spännade material kombinerat med gediget hantverk och framställa enkla, funktionella och vackra saker. Nu senast uppmärksammade Berlock, en del i den nya Fashion Object Collection av Disco Volante.

Berlock är en mångsidig kläd- och accessoarhängare. Den råa men dekorativa replänken, kombinerat med de lättupphängda fästpunkterna i solid svartbetsad ek, ger möjlighet till valfri längd, flexibel höjd och tillägg av smyckeslika detaljer (berlocker) i svart 100% ulltextil för snygg förvaring av favoritaccessoarer, plagg och modedetaljer.

Just nu visas den i London men är du sugen på att se Berlock i verkligheten kommer hängaren att finnas i en helt nystartad designbutik i Stockholm från och med januari. I’ll keep you posted.


Foto: första bilden Sara Zetterström, Little Miss Fix It. Illustration och övriga bilder Charlotte Ryberg, Disco Volante


Inga kommentarer på "Berlock – spännade klädhängare från Disco Volante"

 1. Sofia skriver:

  Åh, vilken fantastisk pryl! Jag blev typ kär. Jag vill ha den och hänga upp kläder, väskor och allt möjligt på!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »