Tulpaner till låns

Det vackra vårvädret till trots har jag suttit inne mest hela dagen – klistrad vid datorn och skissat på vår nya arbetsrumslösning, det blir ju så när veckorna är fyllda med annat, helgen fylls med to do’s. Ikväll är vi bjudna på middag hos ett par som är en ny bekantskap och det är alltså Läs Mer »

Tulpaner till låns

Det vackra vårvädret till trots har jag suttit inne mest hela dagen – klistrad vid datorn och skissat på vår nya arbetsrumslösning, det blir ju så när veckorna är fyllda med annat, helgen fylls med to do’s. Ikväll är vi bjudna på middag hos ett par som är en ny bekantskap och det är alltså första gången vi ska hem till dem. Det ska bli jättekul men jag tycker alltid det är lite klurigt med gå-borts-presenter till människor man inte känner ännu och i synnerhet om man aldrig sett deras hem och fått en större uppfattning om vad de gillar och har för stil. Det finns ju vissa säkra kort som en flska vin, fin choklad eller blommor. Jag valde det sista och gick till min favoritflorist som satte ihop en underbart vårig tulpanbukett med poppel. Tipstack till Caroline! Nu står hela härligheten och väntar tålmodigt på köksbordet men innan det är dags att bege sig ska jag äntligen få gå och lukta på en nykläckt bebis. Trevlig helg!


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Tulpaner till låns"

 1. tinajo skriver:

  Jättevacker bukett! 🙂
  Tycker det kan vara lite jobbigt just det där att ge bort saker till de man inte känner så bra, man vill ju att det ska bli lyckat. Blommor är ju dock som sagt ett säkert och bra kort – alla blir glada för en bukett! 🙂

 2. Hej!
  Här hamnade jag och blev sittande en lång stund:-) Mycket att både se och läsa:-)
  Ha det fint! H.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »