Röda lampsladdar

Som jag skrev igår låg fokus en del på arbetsrummet och jag har nu en övergripande plan på hur förändringarna ska gå till. Först och främst ska det en platsbyggd arbetsplats för två personer framför fönstret och till detta har jag två gamla lampor som ska få lite uppfräschning. När jag frågade Jesper vad han Läs Mer »

Röda lampsladdar

Som jag skrev igår låg fokus en del på arbetsrummet och jag har nu en övergripande plan på hur förändringarna ska gå till. Först och främst ska det en platsbyggd arbetsplats för två personer framför fönstret och till detta har jag två gamla lampor som ska få lite uppfräschning. När jag frågade Jesper vad han hade för önskemål på textilsladd så sa han ”röd” så bestämt att jag köpte det rakt av. Så nu är de beställda, väldigt smidigt och prisvärt från Lampsladdar.se. Ett försenat tipstack till Maria som gjorde att jag fann den sajten för några månader sen. Nu bär det av till Norrköping och min fina lillasyster. Det blir hej då kalas av rang då och och hennes fästman ska flytta till Bangladesh för ett helt år!


Foto: produktbilder från lampsladdar.se


Inga kommentarer på "Röda lampsladdar"

 1. tinajo skriver:

  Snygg röd, kommer bli fint! 🙂

 2. Josefin Munkhammar skriver:

  Fin fint! Vill bara tipsa om att på Bolagret, som bland annat finns i Norrköping har textilsladdar för 69:- där har jag handlat mina sladdar…

 3. Designtjejen skriver:

  Åh där ska jag också ta och titta in..

 4. Designtjejen skriver:

  Åh där ska jag också ta och titta in..

 5. frida skriver:

  Hej!
  Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450

  Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)
  Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.

  Gratis är gott, eller hur?
  Prova du också 🙂 Helt gratis!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »