Holländska The ZOO, någon?

På hemmafronten kretsar mycket kring projekt arbetsrum – som ni kanske har märkt. I min jakt på inspiration ”sprang” jag på dessa urfina gem av ett holländskt märke som heter The ZOO och säljs via NUNC. En illfin detalj till en arbetsplats och dessa fåglar flyttar troligtvis hem till mig när våren kommer. Nyfiken som Läs Mer »

Holländska The ZOO, någon?

På hemmafronten kretsar mycket kring projekt arbetsrum – som ni kanske har märkt. I min jakt på inspiration ”sprang” jag på dessa urfina gem av ett holländskt märke som heter The ZOO och säljs via NUNC. En illfin detalj till en arbetsplats och dessa fåglar flyttar troligtvis hem till mig när våren kommer. Nyfiken som jag är vill jag ju veta mer om The ZOO, vad har de gjort mer etc. men jag hittar inte ett jota! Inte så enkelt namn att googla precis. Någon som känner till dem eller vet något mer? Jag lyssnar.


Foto: lånade bilder från NUNC inredning


Inga kommentarer på "Holländska The ZOO, någon?"

 1. tinajo skriver:

  Verkligen urfina – men vad lustigt att det inte går att hitta upphovsmännen! 😀

 2. Lovisa skriver:

  som f.d. utbytesstudent i Holland antog jag utmaningen! Hittade tillslut fram till en bild på förpackningen(!) i en webshop (http://www.bestthings.nl/product/Wonen-17/Bird-clip-2914/). Jorine Oosterhoff är designern bakom och kollektionen finns på http://www.capventure.com/.

 3. Tack Lovisa! Helt fantastiskt, detta genererar ett nytt inlägg du ska få se varför – världen är liten…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »