Dagens nyheter

Detta kommer nästan inte alls ha med inredning att göra, men om ni är intresserade av en liten vardagsbetraktelse så kan ni fortsätta läsa… Sedan jag började att tågpendla fyra timmar varje dag har fredagar kommit att bli min absolut tröttaste dag. En fredagmorgon hamnade jag i Skånska Osby där jag fick byta tåg och Läs Mer »

Dagens nyheter

Detta kommer nästan inte alls ha med inredning att göra, men om ni är intresserade av en liten vardagsbetraktelse så kan ni fortsätta läsa…

Sedan jag började att tågpendla fyra timmar varje dag har fredagar kommit att bli min absolut tröttaste dag. En fredagmorgon hamnade jag i Skånska Osby där jag fick byta tåg och åka tillbaka till Älmhult, för att jag somnade på väg till jobbet. Men nu har jag kommit på att tricket är att hitta på roliga saker på fredagarna istället för att pysa ihop i en energilös hög hemma i soffan. I förra veckan var vi bortbjudna på middag och igår fick vi stockholmsbesök av våra kompisar Ullis & Mårten och deras lilla bebis. Tänk, för snart ett år sen var vi på deras skärgårdsbröllop och nu är lilla Hugo snart tre månader… You do the math. De hade med sig en härlig och sprakande blomsterkvast med liljor, gerbera, blåbärsris, brudslöja och rosor och vi åt god mat och pratade och pratade och pratade (det är Mårtens bästa gren tror jag) hela kvällen. Om alla bebisar vore så snälla som Hugo skulle jag kunna tänka mig en 8-10 stycken! Imorse ställde hans pappa honom mitt i nyhetsflödet och jag tror bestämt att ungen hade lite tå-bira för hela dagen har man kunnat läsa en kolumn ur Dagens Nyheter på högerfoten.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix it


Inga kommentarer på "Dagens nyheter"

 1. sofia skriver:

  hittade just din blogg via blogg.se-startsidan. läste att du funderar på att sluta, synd tycker jag, tror att din blogg kommer falla mig i smaken.
  måste bara säga att den där bebisfoten var extra söt (när är bebisfötter inte söta?).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »