Packar pappas kappsäck…

Hurra för pappa på 60-årsdagen! Ja, idag fyller min pappa år men han har rymt och vill inte bli firad den lille luringen. Istället packas här kappsäcken för att fara till Tibro och spana in Hildurs nya casa. Med tanke på hennes renoveringsvår så blir det en all work no play-resa ha-ha. Nejdå, när vi Läs Mer »

Packar pappas kappsäck…

Hurra för pappa på 60-årsdagen! Ja, idag fyller min pappa år men han har rymt och vill inte bli firad den lille luringen. Istället packas här kappsäcken för att fara till Tibro och spana in Hildurs nya casa. Med tanke på hennes renoveringsvår så blir det en all work no play-resa ha-ha. Nejdå, när vi jobbar ihop så blir det alltid väldigt roligt! Så blir det tyst på bloggen så beror det bara på att jag har svårt att få ur spackeldammet ur frisyren eller nåt. Trevlig helg!

Foto: googlade på kappsäck och fann denna på Tradera.se Oh my what a beauty!

4 kommentarer på "Packar pappas kappsäck…"

 1. Tjohoo!!! Du är såå välkommen! Spackeldammet ska jag förhoppningsvis hinna få bort innan jag hämtar dig vid tåget ikväll. 😉 Kram!!!

 2. clara skriver:

  riktigt snygg! 😀

 3. ida w skriver:

  Ha, så någon har alltså lagt ut den där väskan som… kappsäck! Åh det var kul, gillar det ordet 🙂 Fin var den också!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »