Rysk roulette med färgpalett

Igår landade jag på ”slätta”, ja de säger så västgötarna, hemma hos Hildur/Fixa&Dona i hennes nya hus. Detta hus som familjen Blad köpte i mars och som genomgår en totalrenovering. Mycket är klart men inte allt (åh det är så fint, följ renverigen på bloggen) och denna helg ska hon och jag sätta tänderna i Läs Mer »

Rysk roulette med färgpalett

Igår landade jag på ”slätta”, ja de säger så västgötarna, hemma hos Hildur/Fixa&Dona i hennes nya hus. Detta hus som familjen Blad köpte i mars och som genomgår en totalrenovering. Mycket är klart men inte allt (åh det är så fint, följ renverigen på bloggen) och denna helg ska hon och jag sätta tänderna i framför allt den stora ”omöjliga” hallen på 25 m². Inte för att Hildur behöver hjälp precis, hon är både grymt händig och fantastiskt duktig på inredning, men det blir ju så mycket roligare när man är två och ett bra sätt att umgås också! Och ni vet ju själva hur det kan vara med alla idéer man har för hemmet – ibland är det liksom bra att bara ventilera de med någon, att ha ett bollplank. Så nu på morgonen har vi dividerat om färg fram och tillbaka, pjuh det är inte lätt så ibland får man skjuta från höften och bara prova. Nu blir detl färgaffärsbesök och en inspirationsrunda i Skövde. Jag måste ju fota det härliga stället vi käkade middag på igår. Stay tuned…


Foto: Sara Zettertström i hallen hos fam. Blad


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »