Läder

Jag tror att jag, och många med mig, fortfarande befinner mig lite i chock efter vansinnesdådet som Norge drabbades av i helgen. Jag vet att liknande massakrar sker världen över så gott som dagligen men det blir först när det kommer så otroligt nära som det faktiskt känns fruktansvärt på riktigt, sorgligt men sant. Mitt Läs Mer »

Läder

Jag tror att jag, och många med mig, fortfarande befinner mig lite i chock efter vansinnesdådet som Norge drabbades av i helgen. Jag vet att liknande massakrar sker världen över så gott som dagligen men det blir först när det kommer så otroligt nära som det faktiskt känns fruktansvärt på riktigt, sorgligt men sant. Mitt i de tragiska efterdyningarna är det svårt att blogga om så banala saker som inredning varför det varit lite tyst här på bloggen. Men kärlek känns mer politiskt korrekt att prata om och igår firade jag och Jesper vår 3-åriga bröllopsdag. ♥ Vi har klarat av både bomull och papper och nu är vi framme vid ett av mina favoritmaterial – läder. Vi firade med att förbanna SJ som stal 1.5 h av vår dyrbara kvällstid (mitt tåg var sent, igen) och sen äta en god middag på stan. Skinn och läder är ett fantastiskt material som bara blir finare med åren och jag är särskilt förtjust i den ljusa och patinerade varianten. Här hemma har vi framför allt tre favoriter i form av stora lådor i skinn som är fyllda med allt ifrån den uppblådbara extrasängen till sybehör och stuvbitar. Andra gobitar på samma tema ser ni här i kollaget. Vad har ni för läderdetaljer hemma hos er?


Fr vä: Arne Jacobsens Svanen via Pick Up Studio, Laptop-fodral från P.A.P Accessories, neck bag från Royal Republiq, skinnväska via Pintrest och Lisa Hillands skinnpuff som jag såg på möbelmässan i Milano.


Inga kommentarer på "Läder"

 1. Angie skriver:

  GALET SNYGGA GREJER!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »