Alla hästar i stallet

På dalaturnén jag gjorde för någon månad sen blev det ett studiebesök i hästfabriken och onödigt många dalahästämnen travade in i shoppingbagen. Trärena, ruffa och vackert ofärdiga har de stått lite utspridda här hemma men inspirerad av Frida fyllde jag häromhelgen upp min ena odlingsklocka med några av dem och det blev precis en sån Läs Mer »

Alla hästar i stallet

På dalaturnén jag gjorde för någon månad sen blev det ett studiebesök i hästfabriken och onödigt många dalahästämnen travade in i shoppingbagen. Trärena, ruffa och vackert ofärdiga har de stått lite utspridda här hemma men inspirerad av Frida fyllde jag häromhelgen upp min ena odlingsklocka med några av dem och det blev precis en sån detalj som jag går igång på. Fin och med en twist. Det är för övrigt just ett par dagar i den andan som jag hoppas väntar så nu tar vi helg tycker jag. Happy Friday!


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it


Inga kommentarer på "Alla hästar i stallet"

 1. moster skriver:

  Själva har vi en färdigtäljd men helsvart utan utsmyckningar…snygg inredningsdetalj det med vill jag lova….Kram

 2. moster Eva skriver:

  alltså…du har ju några stycken

 3. Sara skriver:

  moster: jag har även en färdigtäljd svart… de kanske är släkt?

 4. Sofia skriver:

  Det där gillar jag skarpt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »