Blackboard inspiration

Jag dammsög fram septembernumret av Elle Deco UK idag och slogs än en gång av den übersnygga framsidan, som faktiskt var den främsta anledningen till att jag köpte tidningen från första början. Rummet tillhör Frederikke, tonårsdotter till danska modedesignern Hanne Graumann, och inspirerar mig till tusen. Min nymålade skoltavle-vägg är något av en blek kopia/blyg Läs Mer »

Blackboard inspiration

Jag dammsög fram septembernumret av Elle Deco UK idag och slogs än en gång av den übersnygga framsidan, som faktiskt var den främsta anledningen till att jag köpte tidningen från första början. Rummet tillhör Frederikke, tonårsdotter till danska modedesignern Hanne Graumann, och inspirerar mig till tusen. Min nymålade skoltavle-vägg är något av en blek kopia/blyg viol i jämförelse. Men så har jag ju passerat tonåren med marginal också… Så fort de nymålade lysknapparna och kontakterna kommit på plats ska ni få se efter-bilder. Promise.


Foto: faximil av reportaget Stand-out style i Elle Decoration september 2011, stylat av Helle Walsted och fotat av Wichmann+Bendtsen


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »