Tapetvinnaren är korad

Så är första tävlingen avklarad här på bloggen och jag vet inte om det var en avskräckande vinst för deltagarantalet var förvånande litet. Men sannerligen är inte denna tapet något för de med förkärlek för Stockholmsvitt precis och jag applåderar den modiga skara som gav sig in i tävlingen med hull och hår och tack Läs Mer »

Tapetvinnaren är korad

Så är första tävlingen avklarad här på bloggen och jag vet inte om det var en avskräckande vinst för deltagarantalet var förvånande litet. Men sannerligen är inte denna tapet något för de med förkärlek för Stockholmsvitt precis och jag applåderar den modiga skara som gav sig in i tävlingen med hull och hår och tack för feedbacken, rim och uppriktiga tankar. Era åsikter är en verklig tillgång (utan publik- tråkig blogg) och ett steg i utvecklingen för att göra Little Miss Fix It bättre. Tack!

Ett stort grattis till Alex som gav både ros och lite konstruktivt ris, det uppskattas. Mejla mig din postadress på littlemissfixits(at)gmail.com så kommer tapeterna på posten inom kort!


Foto: Eco wallpaper


Inga kommentarer på "Tapetvinnaren är korad"

 1. Alex skriver:

  Men dra mig baklänges vad glad jag blir!!! Tusen tusen tack!

 2. [room] by sofie skriver:

  Urfin tapet! Tävling har jag dock missat…. SÅ roligt att ses i Göteborg i helgen.

  Stor kram till dig!
  SOfie

 3. Petra skriver:

  Grattis till vinsten Alex!

 4. IDASWARDROBE.com skriver:

  Oj, vilken läcker tapet!

 5. Sanna skriver:

  Vad glad man blir av att se bilden! Det var as snyggt i rummet 🙂

 6. Underbar tapet det där, väldigt glad och varm! 🙂

 7. kiwiberries skriver:

  väldigt fint rum! men gillar inredningen mer än själva tapeten =)

 8. Mary skriver:

  Vilka härliga tapeter!

 9. Bodil -Smia skriver:

  Men Alex grattis!! Du får mer än gärna lägga upp bilder när den är på plats i nyhuset. Mycket nyfiken och huset ser grymt ut.

 10. Nelly Gunnarson skriver:

  Grattis!
  Titta gärna in på min blogg,
  http://nellyland.blogg.se/

 11. fia skriver:

  Sprid gärna budskapet om att säga NEJ till mobbing! Läs och se verkligheten om mobbing i min blogg och all jobb jag gör för att stoppa det och få folk att öppna ögonen!

  http://tankaravfia.blogg.se tack på förhand <3 en blogg om mobbing!

 12. Lisa skriver:

  Vilken fin tapet! Älskar den där blåa färgn

 13. emma skriver:

  Hej!

  Jag jobbar på http://www.bamarang.se och vill tipsa dig om en tävling där man kan vinna en designlampa från Chen Karlsson. Tävlingen går ut på att man ska presentera sitt förslag av vad man skulle ha i lampan (den fungerar lite som ett upplyst galleri). Med tanke på din goda smak och dina snygga bilder på bloggen tror jag att den skulle passa dig! Läs mer på http://bamarangse.wordpress.com

  Vänliga hälsningar
  Emma på Bamarang!

 14. Josefin skriver:

  Fantastiskt fin tapet! 🙂

 15. ♥ Cissi ♥ skriver:

  Sjukt söt tapet ju!! 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

ANNONS: samarbeten

 • ikea_hallbaraihop Save the date

  I fredags slog Ikea upp sajten www.hallbaraihop.se, ett samarbete med Världsnaturfonden WWF och Kommunernas energi- och klimatrådgivare. Här kommer man under nio veckor kunna ta del av smarta tips och framför allt inspiration för att leva mer hållbart hemma. Det är inte utan att jag känner mig stolt över att vara en del av projektet. Läs Mer »

 • littlemissfixit_sandlundhossain_packa Bag pilot

  Jag har under en månads tid varit bag pilot åt Sandlund/Hossain, ett nytt livsstilsmärke inom väskor.

  Läs Mer »
 • littlemissfixit_sadolin_prettypegs05 Sponstrat inlägg: Skåpets mini-makover

  I samarbete med Sadolin och Prettypegs har jag gett leksaksskåpet i Boo’s rum en mini-makeover. Ett perfekt tillfälle att få testa på ett ganska pilligt projekt med flera kulörer i scallop-mönster. Utgångspunkten var detta vita Bestå-skåp från Ikea. Jag passade även på att byta ut dörrarna till stavlimmad furu för att få in mer trä Läs Mer »

 • Vinnaren av den kreativa odlingsbänken

  Först vill jag säga tack alla ni som deltog i tävlingen! Jag vet att jag har fantastiska läsare oavsett om jag lockar med tävlingar eller inte men det känns jättekul att få så härlig respons och samtidigt kunna ge tillbaka något fint, tack Hasselfors Garden för att jag fick möjlighet att ge en läsare en Läs Mer »