För mycket information?

Jag har fått flera förfrågningar om att dela min förlossningsberättelse här på bloggen och hey, för min del kan jag ju gå hela vägen nu när jag blivit en mammabloggare och allt. Men på riktigt, är ni intresserade? Eller är det liksom too much information?   Jag kanske censurerar de blodigaste partierna för jag har Läs Mer »

För mycket information?

Jag har fått flera förfrågningar om att dela min förlossningsberättelse här på bloggen och hey, för min del kan jag ju gå hela vägen nu när jag blivit en mammabloggare och allt. Men på riktigt, är ni intresserade? Eller är det liksom too much information?
 
Jag kanske censurerar de blodigaste partierna för jag har förstått att flera nya läsare som går i väntans tider har hittat hit och jag vill ju inte att ni ska panikboka ett before lunch-procedure kejsarsnitt i Polen eller så. Men visst, min c-uppsats till förlossningsbrev och dygnet det tog att klämma ut 3660-grammaren det kan jag absolut bjuda på. Om ni vill.
 
Dessutom, innan amningshjärnan vuxit sig till fullo, ska vi se till att kora en vinnare i storkleverans-tävlingen. Jag har t o m kommit på ett passande pris, det låter väl bra? Och förlåt om jag är dålig på att svara på era underbara kommentarer – jag läser dem på mobilen när jag ammar och så-å multitaskad är jag bara inte, än.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Inga kommentarer på "För mycket information?"

 1. Susanne skriver:

  Jag vill läsa mer om storkleveransen. Även om jag gjort det förut och minns det med skräckblandad nervositet så ser jag fram emot nästa leverans som beräknas ske om någon månad. Och att läsa om andras upplevelser är både rörande och spännande. 🙂

 2. Frida skriver:

  Jag vill väldigt gärna läsa! Jag försöker själv bli gravid och sörplar i mig så mycket information som möjligt både om graviditet, förlossning, mat, träning… Allt som rör barnaalstring helt enkelt. Att få "höra" dig berätta vore en ynnest!

 3. Helena skriver:

  JAAA! Självklart. Sitter här med magen i vädret och har 7-8 veckor till leverans. Har en son sedan innan, med en 35-timmarsförlossning i bagaget, och vet att man aldrig kan få nog av förlossningsberättelser. Bra som "dåliga". Shoot! Och grattis än en gång till skruttan!

 4. Jenny skriver:

  Jaaa, spill the beans! Min förlossning med ettan startade på samma sätt (vattnet gick mitt i natten, inga värkar, igångsättning) så nu är jag jättenyfiken på om du fick ett bättre avslut (hoppas!) än vad jag fick (28 h pinvärkar – thank god för epidural – och sedan snitt). 🙂

 5. Liselott skriver:

  Jag vill veta, har själv två barn. Igångsättning me första i vecka 37 o me andra startade de av sej själv i vecka 39. Första tog ca 7 timmar o andra tog exakt 12 timmar från första riktiga värken. Jag ska själv inte ha några fler barn för ens om några år så vore kul o läsa din berättelse.

 6. marie skriver:

  klart man är nyfiken! men frågan är ju om du vill vara så privat offentligt? det är ju större att publicera på internet än att gå och hänga upp hela storyn på anslagstavlan i lokala konsumaffären…
  Allt gott!

 7. Åh, ja, skriv en förlossningsberättelse, haha, och bespara oss inte på dom blodiga bitarna =D Haha, har blivit helt frälst av sådana berättelser efter min egen förlossning som skedde 21 maj! Jag skrev också en, så gör det du med vettja!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »