Nya rutiner och blomsterbud

Det är otroligt att en så liten individ kan få två vuxna människor att bli så otroligt ineffektiva. Idag firar vi en vecka sedan storkleveransen och har haft ett par hektiska dagar i bebisbubblan. Allt tar minst tre gånger så lång tid mot innan. Ett BVC-besök tar en halv dag och varje session med släkt Läs Mer »

Nya rutiner och blomsterbud

Det är otroligt att en så liten individ kan få två vuxna människor att bli så otroligt ineffektiva. Idag firar vi en vecka sedan storkleveransen och har haft ett par hektiska dagar i bebisbubblan. Allt tar minst tre gånger så lång tid mot innan. Ett BVC-besök tar en halv dag och varje session med släkt och vänner som kommer och vill känna på tantnyparkinderna tar på krafterna. Nya rutiner är bara förnamnet.
 
Presenterna haglar över vår lilla prinsessa och igår kom ett väldigt uppskattat blomsterbud från kollegorna i Älmhult. Och appropå det så var det pressläpp för IKEA-katalogen idag och jag hade gärna varit på jobbet och firat vår största trycksak men i år, nya rutiner som sagt, blir det till att invänta den i brevlådan.
 
Nu har vi finbesök av två personer som man plötsligt kallar för farmor och farfar och Marsipanrosen har förstått vikten av goda relationer och redan charmat omkull dem. Och jag, jag filar på förlossningsberättelsen. För tjugo timmar och fyra arbetslag på förlossningen redogör man ju inte i en handvändning, men det kommer – det kommer.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Inga kommentarer på "Nya rutiner och blomsterbud"

 1. Jenny skriver:

  Hihihi, det där med "fyra arbetslag" känner jag sååå igen. När vi fick vår etta så hade vi nog haft halva personalstyrkan (och på ett Stockholms-BB vill det inte säga få…) till hjälp. Jag kände inte igen en kotte medan min man kunde namnen på var och varannan. Happy 1-veckas anniversary! 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »