Ingvars pall och Lisa Bengtssons lägenhet till salu

Så fort ett formgivarhem är till salu brukar det snurra runt i bloggosfären sjuttioelva varv, så döm om min förvåning när jag hittade Lisa Bengtssons lägenhet via Hemnet utan att läst en enda bloggpost om den. En mysig sekelskiftesvåning i Hornstull, Stockholm med höga golvsocklar, högt i tak, stuckaturer och fina fönsterspeglar och inte minst Läs Mer »

Ingvars pall och Lisa Bengtssons lägenhet till salu

Så fort ett formgivarhem är till salu brukar det snurra runt i bloggosfären sjuttioelva varv, så döm om min förvåning när jag hittade Lisa Bengtssons lägenhet via Hemnet utan att läst en enda bloggpost om den. En mysig sekelskiftesvåning i Hornstull, Stockholm med höga golvsocklar, högt i tak, stuckaturer och fina fönsterspeglar och inte minst en kakelugn som inte går av för hackor, men så kostar den därefter.
 
Jag gillar Lisas lekfulla formgivning och hemmet är inget undantag. Visst, tillrättalagt för mäklarbilderna men ändå med en mysig känsla och själ, roligt att hon har använt så mycket av sin egen design i hemmet. Tavelväggen i vardagsrummet är riktigt inspirerande och efter att klivit in i hennes hall funderar jag än en gång över hur jag ska få tag på Ingvars lilla pall från Habitat. Några förslag?
 
Foto: mäklarbilder via Svenskfast.se

Inga kommentarer på "Ingvars pall och Lisa Bengtssons lägenhet till salu"

 1. Ann-Sofie skriver:

  Kände igen inredningen i barnrummet. Det var ett hemma-hos-reportage för ett tag sen i någon tidning. Allt i hemmet om jag inte minns helt galet.

 2. Erika skriver:

  Tips.. Jag har pallen i rött, men det kan bli dyrt 😉 Hehe..

 3. Anonym skriver:

  Det gjordes ett hemma hos reportage i Family living i mars.. så även hon föll för visa-hemmet-innan-försäljning-trenden..

 4. Lotta skriver:

  Men åh – vilken tur att du är så observant – TACK för tipset. Så himla mycket fina bilder. Jag var genast tvungen att uppmärksamma både dig och finbilderna på bloggen 🙂 Och grattis till en alldeles enastående bedårande bebis!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »