Vinnaren i ”Gissa leveransdatumet”

De senaste dagarna har vi haft huset fullt, men så när på den nyförlösta svägerskan i Italien och våra mormödrar så har nu hela familjen hälsat på Vilda bebin (som ännu bara har smeknamn) – nykomlingen. Fantastiskt mysigt, och eftersom alla har +30 mil att åka enkel väg har fokus varit på umgänge och bloggen Läs Mer »

Vinnaren i ”Gissa leveransdatumet”

De senaste dagarna har vi haft huset fullt, men så när på den nyförlösta svägerskan i Italien och våra mormödrar så har nu hela familjen hälsat på Vilda bebin (som ännu bara har smeknamn) – nykomlingen. Fantastiskt mysigt, och eftersom alla har +30 mil att åka enkel väg har fokus varit på umgänge och bloggen har fått stå tillbaka. Igen.
 
Men nu ska jag inte hålla er på halster längre, för i skrivandets stund blir hon två veckor gammal vår lilla sparv och vad passar då bättre än att avslöja vinnaren i ”Gissa leveransdatumet”? Med en spridning på allt mellan den 30/7 (jag själv) och 27/8 (tack gode gud för att det inte blev så!) så kan jag meddela att ingen gissade på just den 7 augusti kl 05.40. Men närmast var Emma som faktiskt gissade först! Ett stort grattis till dig Emma.
 
Och priset då? Min BFF Caroline kom med den brillianta idén att det skulle vara något som man förknippar mig med, så varför inte en temugg? Ja varför inte. En mugg som jag faktiskt inte har i samlingen är Lovisa Burfitts Mademoiselle Oiseau för Rörstrand, men den är så himla fin och tjusig – precis som vår lilla storkleverans och passar prefekt som ett pris tycker jag.
 
Emma gissade att storken skulle komma 9/8 14.51 och det var som sagt närmast. Grattis igen! Mejla mig din adress så kommer det en välpackad kartong med posten…
 
Foto: pressbild från Rörstrand och Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Inga kommentarer på "Vinnaren i ”Gissa leveransdatumet”"

 1. Sur tvåa skriver:

  Hahaha Hej Sara, räknas det inte när vattnet gick ;)!? Stor kram, jag vill ju se fler bilder på den fina lilla damen!

 2. Emma skriver:

  Åh vad glad jag blev nu och vilket fint pris, dom är ju bara så snygga:) Tusen tack, kramar emma


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »