Skriverier i tidskriften RUM

Idag när alla släktingar åkt hem och vi försöker hitta tillbaka in i bebisbubblan, eller hitta ut lite ur den rent av, tänkte jag beta av lite sånt som legat och skvalpat i det dåliga samvetet en bra stund. Mitt i sista preggorycket kom till exempel tidningen RUM ut med sin examensrapport från designhögskolorna runt Läs Mer »

Skriverier i tidskriften RUM

Idag när alla släktingar åkt hem och vi försöker hitta tillbaka in i bebisbubblan, eller hitta ut lite ur den rent av, tänkte jag beta av lite sånt som legat och skvalpat i det dåliga samvetet en bra stund. Mitt i sista preggorycket kom till exempel tidningen RUM ut med sin examensrapport från designhögskolorna runt om i Sverige och där var jag med på ett hörn. Lite sent att blogga om det kanske då nästa nummer strax kommer ut men jag måste minsann spara det i bloggarkivet. Pro Memoria.
 
Jag besökte Linnéuniversitetets designutställning i början av sommaren och valde ut några av de examensarbeten som föll mig på läppen och sen skrev jag lite om det. Hur kul som helst, och ganska svårt. Dessutom blev jag en av det numrets medarbetare. Jo jag tackar!
 
Foto: Faximil av RUM 7/2012, Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Inga kommentarer på "Skriverier i tidskriften RUM"

 1. Äntligen! Jag gillar verkligen din blogg, men det är så otroligt jobbigt att läsa långa textstycken där allt är både kursivt och understruket. Snälla använd denna snällare formatering så blir mina ögon supertacksamma!

  • Hej Nena. Jag lider med dig och känner likadant. Det är tyvärr Blogg.se som ställt till med denna teknikalitet och jag vet inte hur jag ska få bort det… Ska lägga lite energi i frågan igen. (för det ser verkligen fördjefligt ut!)

 2. Lebanezza skriver:

  Gilla min sida på Facebook så blir de lättare att följa min blogg:)

  http://www.facebook.com/pages/Lebanezza/103148899777281

 3. Malin skriver:

  Var det både hållbar & produktdesign som du tittade på? Man får inte glömma bort växjö 🙂 Grattis till lilla Boo! Förresten, kom SOND fram?

  • Hej Malin! Jag fick fria händer och det slumpade sig så att det blev Pukeberg, det var den utställningen som var lättast att formulera till uppdraget. Tack! och javisst kom SOND fram, men hamnade tyvärr på undantaget mitt i renoveringsöran som rådde i somras 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • littlemissfixit_bukett_tackochhej Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • IMG_3623 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • IMG_2839 Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • lmfi10years02 Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »