Det blev en åttapoängare

Hej, jag heter Sara och jag är en usel bloggare. (det är nu ni i sann AA-anda kan utbrista i kör: Hej Sara!) Men seriöst, jag tror jag har glömt hur man bloggar, det har liksom gått en vecka sen senaste inlägg (förlåt) … Eller så har jag bara en crush. En riktigt rejäl bebis-crush. Läs Mer »

Det blev en åttapoängare

Hej, jag heter Sara och jag är en usel bloggare.
(det är nu ni i sann AA-anda kan utbrista i kör: Hej Sara!)
Men seriöst, jag tror jag har glömt hur man bloggar, det har liksom gått en vecka sen senaste inlägg (förlåt) … Eller så har jag bara en crush. En riktigt rejäl bebis-crush.
 
Det tog nästan tre veckor men nu har den lilla marsipanrosen AKA Vilda bebin äntligen fått ett namn. Boo Edith Chali Zetterström. Namnen har varit klara sedan hon föddes men vi velade länge mellan Edith och Boo som tilltalsnamn.
 
Men. Efter att ha tillbringat dessa veckor tillsammans med denna lilla oskyldiga men bestämda varelse som morrar och lever runt när hon ska äta, mornar sig en timme med tillhörande fönstergnisslarljud och spänner läpparna och gör det poppande retstickeljudet (definitivt pappas gener) precis som åsnan i Shrek 2 så insåg vi att det är helt klart en busig Boo vi har att göra med. Dessutom börjar det blonda håret bli guldigare. Say no more.
 
Så en alfapetig åttapoängare blev det minsann.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Inga kommentarer på "Det blev en åttapoängare"

 1. Petra skriver:

  Så himla vackert namn!

 2. Boo – så bedårande! Glad att jag hittade hit och ser fram emot fler fina inlägg mellan blöjbyten och bebisbeundrande.

 3. Mia skriver:

  Har precis hittat hit till din blogg och den är redan en av favoriterna! Visst är det härligt att vara nymamma? Grattis till lilla er lilla Boo.

 4. Christine skriver:

  Åh, vilket fint namn! Min dotter heter Lo Judith.. Tyvärr blir ju Lo och Boo lite väl mycket om man nu någon gång skulle få en dotter till och så skulle det förstås bli lite jobbigt med eventuella förväxlingar mellan henne och morfar Bo :-))

 5. Så gulligt! Som den där lilla flickan i Monsters Inc. Love it!

 6. 2-barns-mamman skriver:

  Otroligt fint namn, Boo. Passar fint till er lilla sötnos!

 7. lilla.u skriver:

  Och min lilla son heter Bo!
  Älskar Boo!
  Och hade vi fått en tjej hade hon fått heta Edith.

  Kul att ha hittat till din blogg!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »